top of page

Uudet sivut

Tänään. 2 vuotta sitten. Julkaisin ensimmäisen blogi postauksen. Parisen vuotta olen siis ylläpitänyt vaihtelevalla tahdilla blogiani. On tullut nähtyä jos minkäkin laista maisemaa. Norjan metsiä, vuoria ja vuonoja. Ja maailman kolmamneksi suurin tulivuori Espanjassa.

Se mikä tästä harrastuksesta niin mielenkiintoisen tekee on se, että omistamme skandinaviassa 4 erinlaista vuoden aikaa. Se on itsessään jo jotain niin mahtavaa, mistä täytyy iloita. Vaikka elämmekin ainoastaan sumussa ja sateessa. Varmasti jostakin tuntuu siltä nyt. Mutta sieltä se taas joku päivä kirkastuu. Usko pois.

Niin. Kaksi vuotta on tullut vaelleltua siellä sun täällä. Välillä vailla päämäärää ja välillä niitä päämääriä on taas ollut siellä sun täällä. On tullut istuttua iltanuotiolla täysin pimeässä metsässä aivan yksin kuunnellen nuotion rätinää. Useasti retkillä selässä olevassa kantorepussa on istunut pieni innokas retkeilijä, joka on puukepillä koputellut takaraivoon ja vaatinut ottamaan tiuhempia askelia. Mukana on kulkenut myös rakas vaimoni. Ja olemme yhdessä koko perheenä saaneet kokea monta kaunista hetkeä luonnon parissa. Enkä myöskään unohda koskaan niitä retkiä, mitä olen saanut ystävien kanssa tehdä. Ne on ollut korvaamattomia.

Kohti tulevaisuutta

On kuitenkin vielä niin paljon hetkiä mitä haluan kokea. On sellaisia paikkoja, mitkä haluan päästä näkemään ja kokemaan. Ja on sellaisia ystäviä, joiden kanssa en ole vielä koskaan päässyt nauttimaan luonnonrauhasta. Lisäksi on sellaisia ystäviä joiden kanssa haluaa retkeillä enemmänkin. Tulevaisuus näyttääkin siis mielenkiintoiselta ja mahtavalta.

Tänään avaan uuden sivun. Uuden sivun blogilleni. Ideanani oli saada luonnonrauha välittymään jotenkin paremmin teille ja Bloggerin palvelu ei minun mielestäni antanut tähän tarvittavia työkaluja. Halusin myös saada kuvat ja videot näkymään jotenkin helpommin ja järjestelmällisemmin. Toivottavasti olen onnistunut. Otan mielelläni vastaan parannus ehdotuksia. RauhasiLuonto haluaa näyttää edes pienen palan sitä elämystä, mikä on todellisuudessa koettu keskellä luontoa tuhat kertaa kauniimpana.

Tervetuloa uusille sivuille.

#uusiblogi #blogi #retkeily #vaellus #norja #rauhasiluonto #norjablogit #erä #luonto #mielenrauha

bottom of page