top of page

Mikä saa kuolleen heräämään?

Jee. Ihan parasta. Nyt alko pääsiäisloma ja nyt on aikaa antaa omille läheisimmilleni. Haluan käydä hiihtämässä lapseni kanssa ja tehdä koko perheellä pieniä retkiä.

Tänään kävimme jo lapseni kanssa etsimässä pajunkissoja. Aurinko paistoi. Tuntui aivan kuin olisi ollut kesäilta oli niin lämmintä. Ainakin sen +10. Eikä tuullut mistään suunnasta. Näimme myös sinivuokkojakin. Tuli niin hyvä ja rauhallinen mieli aloittaa pääsiäisen vietto.

Viime päivien tapahtumat on saanut mieleni niin surulliseksi. En enään voi oiken uskoakkaan kaikkea sitä mitä tapahtuu. En voi uskoa sitä kuinka paljon jotkut ihmiset voivat kantaa vihaa sisimmissään toisia ihmisiä kohtaan. Se on surullista. Ja jotenkin niin erityisen surullista juuri näin pääsiäisenä.

Mutta kun tänään kuljimme tuolla metsäpolulla ja merenrannassa tunsin sen lämmön. Lämmön, joka tulee jostain kauempaa. Se antaa voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Se saa pienen sinivuokkosen nousemaan karusta routaisesta maasta. Se saa koivun kohmettuneeseen oksaan puhkeamaan pienen hiirenkorvan ja siitä pikkuhiljaa täyteen mittaan uljaan ison vihreän lehden. Tämä lämpö saa kaiken kuolleen herämään henkiin.

Jospa tämä lämpö saisi herämään myös kaikki ne kuolleet sydämmet, jotka haluavat tehdä pahaa toisille ihmisille. Rakkaus ei kuole, jos et anna sen kuolla.

Rauhaisaa pääsiäisen aikaa kaikille. Nauttikaamme keväästä.

#rauhasiluonto #norjablogit #norja #norjanluonto #pääsiäinen #lämpö #kevät #meri #sinivuokko #hiirenkorva #mikäsaakuolleenheräämään #aurinko #luonto #luontosirauha #luonnonrauha #kohtiparempaa #mielenrauha

bottom of page