top of page

LuontosiArmoilla (paperilla)

3 päivää ilman ruokaa ja vettä. Yksin keskellä erämaata. Tai siis ruoka ja vesi pitää löytää luonnosta ja seurana on hirvet, peurat, oravat ja karhut. Parhaimassa tapauksessa myös sudet. Tässä kaikki lyhykäisyydessään.

Varustus retkellä: Kirves, puukko, siimaa, koukku, tulukset, rinkka, vaatetus, juomapullo ja kattila.

Ja siinä kaikki varustus. En ota siis mukaani lainkaan ruokaa, enkä pahemmin yöpymis välineitä. Näillä mennään ja toivotaan parasta pelätään pahinta.

Paikka/tehtävä: Nordmarka - Gyrihaugen (682 mpy) ja sen ympäristö. Tehtävänä käydä huiputtamassa Gyrihaugen 3 päivän aikana. Maasto on luokiteltu raskaaksi ja vaeltamista tulee n. 15km.

Miksi? Joillakin ihmisillä voi herätä tämä kysymys. Ja eihän tässä olekkaan mitään järkiä. Mut ei tarvikkaan olla. Haluan ottaa itsestäni mittaa ja kokeilla vähän rajoja. Haluan myös näyttää sen miten hyvin meillä on asiat ja kuinka helppoksi meille on tehty kaikki. Asiat voisi olla huononminkin. Ihminen voi pärjätä vähemmälläkin. Jotta emme pitäisi hyvinvointia itsestäänselvänä.


bottom of page