top of page

LuontosiArmoilla "Nyt tuli lähtö"

"Tässä seison enkä muuta voi". Niin tai siis voisinhan mä vaikka mitä muuta. Esimerkiksi jättää vain koko reissu tekemättä jäädä kotiin nauttimaan viikonlopusta. Mutta kuitenkin. Olen luvannut itselleni ja täällä blogissa kaikille että tänään on lähtö. Ja niin se myös on. Vähä ehkä niinku jännittää tää kaikki. Kun ei tämä kuitenkaan ole ehkä läpi huuto juttu. Voi tulla monta mutkaa matkaan. Yöt on alkanut olemaan jo kylmempiä ja sekin tuo lisää omaa haastetta. Varsinkin kun makuupussi on kotona. Kuitenkin säätiedotus kertoo mukavia uutisia, että olisi aurinkoista. Mutta on myös mahdollisia sateita tiedossa lauantai illasta eteenpäin. No siihen mennessä jos saisin rakennettua sadesuojan niin kaikki on hyvin. Turha sitä on ressata liikoja. Ei muuta ku "mörri" päälle ja menoksi. Se mitä eteen tulee niin se myös eteen tulee. Tästä tulee varmasti unohtumaton seikkailu. Ps. Jos jollakin on jäänyt epäselväksi, mistä on kysymys. niin käy tsekkaa toi video niin alkaa selviään enempi.


bottom of page