top of page

Paidan hihaan rykimistä

Niin on taas viikot kulunut ja päivät vaihtunut niin joutuisasti, ettei tänne blogiinkaan turisemaan ole joutanut. Ja yhden ainoa kerran on tullut luonnon helmassa käytyä. Viime viikonloppuna. Nappasin kantorepun, lapsen, kameran ja vesipullot mukaan ja suuntasimme lähimmälle nyppylälle ihastelemaan Oslon kaupunkia ja sen vuonoa. Paluu matkalla löysin myös pienen koivupakurin ja senhän minä tietysti mukaan keräsin. Saahan siitä hyvää ja terveellistä teettä keitettyä.

Yksi todellisen kevään merkki on tietysti kun räkä valuu ja kurkku korisee lapsosella. Eli tämä siitepöly hässäkkä flunssa allergia tsydeemi. Siitä voisin kertoa sen että nyt on todellakin KEVÄT. Iloitkaa siis siitä. Menkää ulos ja haistelkaa sitä siitepölyä se on fantastista.

Onneksi kevät on muutakin kuin paidan hihaan rykimistä.


bottom of page