top of page

Avaa mielesi luonnolle

"Katsokaa minua, olen köyhä ja alaston, mutta kansan johtaja. Me emme halua rikkauksia, me haluamme kasvattaa lapsemme oikein. Emme saa heitä mukaamme toiseen maailmaan. Me emme halua rikkauksia - me haluamme rauhaa ja rakkautta!" - Chief Red Cloud - Sioux

Mieli kaipaa rauhaa

Voiko enää kauniimmin kiteyttää tätä. Suuri viisaus on asunut näissä intiaaneissa, joita nykyään halveksutaan. Vain siksi, että he eivät ole suostunut astumaan toivotulla tavalla tähän kuuluisaan oravanpyörään. He ovat tajunneet sen mikä on oikeasti kaunista ja tärkeää tässä elämässä. Voi kun pääsisimme edes joskus lähelle sitä viisautta mitä heillä on.

Minä tiedän, että olemme menossa kohti sitä parempaa. Parempaa missä me ihmiset ymmärrämme, mistä olemme tulleet ja mitä tarvitsemme, jotta voimme näyttää sitä rauhaa ja rakkautta. Olen nähnyt ja kuullut sen niin monta kertaa kun ihmiset kertovat kaipaavansa luonnon äärelle. He sanovat sen rauhoittavan ja parantavan mieltä. Ja tämän jälkeen on helpompi ajatella arkisia askareita.

Hei. Se on ihan totta. Olen itse saanut kokea sen monet kerrat. Niin se katos vain menee. Tahdoit sitä tai et. Se on vain sinusta itsestäsi kiinni, että suostutko avamaan mieltäsi luonnolle.


bottom of page