top of page

Kohti kesää

Viime kerrasta taas pääsikin vähän vierähtämään. Aika onkin kulunut kuin siivillä. Meillä on ollutkin muutaman viikonloppuna tässä suomesta mukavia vieraita ja aika on mennytkin sitten seurustellessa vieraiden kanssa. Viime viikonloppu oli pitkä kun olin vapaalla myös perjantain. Vieraita ei ollut ja vaimo pääsi nauttimaan omasta ajasta. Eli jäimme lapseni kanssa kahdestaan kotiin. No emme me koko pitkää viikonloppua sisällä homehtuneet. Varsinkaan kun ulkona riitti lämpöä ja aurinkoa. Jokainen päivä tulikin oltua siis ulkosalla. Ja muutamana päivänä näistä käytiin myös retkellä. Vaikka isä olisikin halunnut joka päivä olla aamusta iltaan ja mieluiten yötkin metsien siimeksessä. On siis kuitenkin hyvä ottaa huomioon lapsi ja hänen halunsa. Vai? Terveellisesti siis tuota luontokasvatustakin ettei tule yliannostusta ja sitä loppu elämän "ei luonto" suhdetta. Siispä sopivasti kaikkea tässä elämässä. Ottaen muutkin ihmiset huomioon. Onneksi tajua sen itse.

No kuitenkin siis kävimme siellä retkellä pari kertaa. Ekalla kerralla lähi alueella semmonen mukava seikkailu vaellus, missä sain kivasti hikoiltua turhat pölyt pois. Eli hyvä kuntoilu reippailu. Varsinkin kun kantorepussa pieni lisäpaino.

Ja toinen päivä menikin telttasauna paikkaa etsiskellessä. Sekä saunan kiukaan rakentamisessa. Lähellä Oslon lentokenttää on sellainen iso mahtava vesi putous Gåfossen, jossa ollaan käyty viimeksi joskus talvella. Nyt keväällä joki oli auki jäistä ja vettä meni pari litraa enempi kuin talvella.

Tänne siis sauna paikan rakensimme. Nyt siellä siis on iso kivi kasa kiukaana. Eli mukaan vain teltta ja penkki niin pääsee saunaan. Pitää siis lähteä testaamaan löylyt joku päivä.

Ensi viikon tiistaina onkin sitten Norjan itsenäisyyspäivä. Ja taas vaihteeksi pitkä viikonloppu. Ja mehän olemmekin vuokranneet mökin. Tuskin maltamme odottaa että pääsemme nauttimaan mökki lomasta kera mahtavien ihmisten. Ja mikä parasta. Kesäisiä ilmoja on luvattu koko viikonlopuksi.

Mahtavaa kesän alkua kaikille.

Ps. Oon aloittanut yhden ihan uudenlaisen ja erinlaisen projektin. Tulen joskus julkaisemaan sen täällä tai jossakin. Saapa nähdä mitä mielikuvitus tuo tullesssaan.


bottom of page