top of page

Onnellinen siinä missä olet

No nyt on mustikkaa pakkanen täynnä. Tai ainakin tarpeeksi talven varalle. Monta hienoa hetkeä olen saanut viettää luonnon parissa lähi viikkoina. Milloin yksin. Milloin hyvässä seurassa. Olen istunut mättäällä ja imenyt itseeni sen kaiken energian mitä luonnossa on ollut. Olen haistanut ne tuoksut mitä tulee metsästä, mikä on juuri kastunut rankkasateesta. Kuunnellut heleitä ääniä. Mitä voin kuulla ainoastaan siellä, missä täydellinen luonnon rauha. Puron solinaa, lintujen laulua, lehtien kahinaa ja tuulen huminaa. Metsät on täynnä asioita, mitkä saa mielen kevyeksi.

Aina kun tuolla kuljeskelen, nautin ja ihmettelen saan tuntea itseni onnelliseksi. Olen onnellinen siinä hetkessä. Ja silloin myös monet asiat selkeytyvät omassa elämässä. Osaan löytää myös sen onnen omaan arkeeni. Olen onnellinen siinä missä olen ja mitä teen. En halua ajatella, että sitten olen onnellinen kun minulla on sellainen tai tällainen. Näin on hyvä olla. Materiaali tuottaa ainoastaan lisää huolta ja stressiä.

"Onni on tässä ja nyt. Meissä itsessämme.

Löydä onnesi tästä hetkestä. Se ei löydy jostain muualta.

Se elää sinussa."


bottom of page