top of page

Ihmeellistä

Pieni, mutta niin suuri. Suuri, mutta niin pieni. On elämä, maailma ja ihminen. Ja kaikkien näiden sisällä ne pikkuriikkiset hetket/asiat ovat jotakin niin uskomatonta ja mahtavaa. Minun mielestä uuden elämän alku on ehkä suurin asia maailmassa. Siinä on jotain mitä ei voi koskaan käsittää tai ymmärtää, mutta saman aikaisesti se on niin tavallista ja yksinkertaista. Olen saanut kokea kaksi kertaa aivan läheltä ihmislapsen syntymisen. Joka kerta olen kyynel silmässä yrittänyt auttaa kaikin voimin vaimoani ja siirtää hänelle jotain energiaa itsestäni. Ja se tunne kun saamme lähellemme sen pienokaisen, mikä näyttää aivan tutulta. Ja niin kuin olisimme tunteneet hänet jo kauan. Se tunne on jotain mitä ei voi selittää. Se on rakkautta.

Sain muuten uuden kameran hommattua kun vähän sukelluskamoja tuli myytyä. Ja olihan siinä miettimistä millainen olisi hyvä. Kiitos siskon miehelle avusta. Tämä Olympus OM-D M5 on loistava. Sen pienen koon vuoksi aivan täydellinen vaellus ja luonto hommiin. Käytiin jo vähän ottamassa esimakua:


bottom of page