top of page

RauhallistaJoulua

"Varres varahinta,

kuuses korehinta.

Soitto kirkkaasti soivi,

liekki tunnelmaa tuopi.

Rauhaa tupaan se suopi

Mieli ilosta kaikaa,

Tienoot täyttää jouluntaika."

Huomenna on Jouluaatto. Juhla suurin kaikista. Toisille se merkkaa enempi ja toisille vähempi.

Monen ihmisen Joulu on nykyään täynnä kiirettä ja levotonta juoksemista paikasta toiseen. Kaikki on oltava täydellistä ja joka paikassa on ehdittävä käydä.

Kaiken tämän kiireen keskellä on meidän olisi hyvä muistaa ottaa itsellemme pieni heti RauhallistaJoulua. Olla hetki omien ajatusten parissa ja irtaantua kaikesta ylimääräisestä. Itse tein sen tänään. Joulusiivousten jälkeen otin pienen palan aikaa itselleni. Kävelin joen rantaan ihailemaan kaunista talvista maisemaa. Tämä pieni hetki antoi minun mielelleni paljon. Ja tämän jälkeen on mukava aloittaa joulun vietto.

Ota sinäkin itsellesi pieni hetki RauhallistaJoulua.

Meidän tämän vuotiset jouluvalmistelut on sujunut kerrassaan mainiosti. Kaikessa rauhassa tulimme tänne pohjoiseen ja koko viikon olemme saanneet valmistautua Joulun viettämiseen. Kaikessa rauhassa ollaan ostokset suoritettu ja lahjat paketoitu. Kävimme vielä hakemassa lisää joulumieltä Rovaniemeltä joukupukin maasta. Tästä on mukava aloittaa todellinen joulunvietto rakkaitten ihmisten seurassa.

Uskon saanneeni jo parhaan joululahjan. Olla oman perheen kanssa. Aamusta iltaan kun saat touhuta kahden ihanan oman lapsen kanssa on se Joulua parhaimmillaan. Tänä aamuna kun meidän 3-vuotias herätti minua "Isi. Isi. Minä valmis. Herätys" Sain ensimmäiset naurut heti aamusta. Lisäksi vielä toinen sankari jokeltaa ja naureskelee onnensa kukkuloilla on päivä pelastettu. Voin tuntea oloni rakastetuksi. Siinä on hyvä olla. Tästä on hyvä aloittaa Joulu

Rauhallista joulua kaikille. Kuvien kera:


bottom of page