top of page

Uuteen vuoteen

Vuosi vaihtuu ja saamme aloittaa uuden vuoden. Juhlavuoden. Mitä kaikkea se tuokaan tullessaan? Tuskin maltan odottaakkaan.

Joulu oli aivan mahtava ja kaikki nämä Joulun jälkeiset päivät täynnä hienoja hetkiä, mitkä jäävät muistoihin hyvin lämpiminä. Nyt olemme minun lapsuuden kodissa. Tämä piha tämä talo. Nämä metsät ja mannut on täynnä kauniita muistoja, jotka muistuvat mieleen kun täällä tallustelee. Kun vuoteen ei ole täällä käynyt. Huomaa sen nyt kuinka ikävä tänne on ollut. Jos joku paikka voi olla tärkeä. Niin tämä paikka on minulle erittäin rakas. Joka lapsuudenpaikassa en ehdi käymään. mm. Tapaninmäki, Pirttijärvi, Toristuksenluolat, Pesäkivet.... ja muut upeat lukuisat paikat. Niistä sitten toisella kertaa. Jonakin tulevana päivänä ajattelin käydä vähän valokuvaamassa minun lapsuuden kaupunkia Kannusta. Siitä sitten seuraavalla kerralla lisää.

Uuden vuoden lupaukset on aina aina jotenkin niin siistejä. Niissä on parasta just se että lupaat jotain itselle. Ja sitten pyrit toteuttamaan sitä. Viime vuonna muistaakseni lupasin nauttia elämästä enemmän ja stressata vähemmän. Luulen onnistuneeni siinä. Lisäksi lupasin alkaa liikkumaan enemmän ja sekin on toteutunut. Kulunut vuosi on ollut loistava. Koho kohtana tietysti meidän pikku Valentinin syntymä. Muutenkin vuosi on mennyt kivasti ja olen päässyt toteuttamaan retkeily harrastustakin. Päällinmäisenä muistoissa talvinen retki erämaa kämpälle lumikengillä. Se oli jotain aivan huippua. Lisää niitä tulossa.

Minun lupaukseni tulevalle vuodelle. Lisätä edelleen liikuntaa. Perhe retkeilyä luonnon parissa. Näyttää omalle perheelle sitä todellista luonnonrauhaa. Ainakin yksi vähän isomman vuoren valloitus. Vähentää tavaran kulutusta ja tyytyä vähemmälle.

Näillä eväillä tulevaan vuoteen. Muistakaa tekin tehdä lupauksia.

Tässä kuvia Haaparannasta, Kukkolankoskelta (Minun ja vaimoni hääjuhlapaikasta) ja lapsuuden kodistani (ristiäisistä)


bottom of page