top of page

Alamahan kihelmöinti nr. 29

Taas on viikko kulunut ja on perjantai postauksen aika. Nyt onkin vähän erilainen perjantai. Syntymäpäiväni.

Jokainen jolla on syntymäpäivä varmasti tietää tämän tunteen. Kihelmöi ala vatsassa. Just niinkuin lapsena. Sitä kihelmöintiä oon saanut tuntea 29 kertaa. Kahdenkymmenenyhdeksän vuoden ajalta. Eli en siis kovin useasti. Mut minkäs teet kun vain yhdesti olen syntynyt.

Mietipä niitä jotka ovat uudelleen syntyneet.

Jos minä vaikka olisin syntynyt uudelleen kertaalleen. Olisin saanut kokea "alamaha kihelmöntiä" jo 58 kertaa. Olisihan se jo huomattavasti enemmän. Eli kyllä minä oon vakavissani miettinyt syntyä uudelleen että saisin toiset syntymäpäivät.

Mutta olisinko silloin myös tuplasti vanhempi?

Jollain tasolla olen syntynyt uudelleen. Minulla on kaksoisolento. Oma 5kk ikäinen poikani. Hän on kuin ilmetty minä lapsena. Eikä siitä vain pääse mihinkään. Katsokaa vaikka kuvista. Siinä on Elias 2.0. Toivottavasti kaikin puolin kehittyneempi.

Ne lapsuuden syntymäpäivät! Ai kun ne oli hienoja. Aamulla heräsin siihen kun Äiti ja Iskä lauloivat mulle ja toivat syntymäpäivä paketin. Sitten juoksin kouluun ja siellä laulettiin minulle. Koko koulupäivä oli yhtä hymyä ja riemua. Koulun jälkeen kaikki kaverit tuli meille juhlimaan. Leikittiin, naurettiin, pelattiin ja syötiin kakkua sekä muita herkkuja.

Muistan aina sen tilanteen kun eräillä synttäreilläni olimme pihalla laskemassa mäkeä. Päivä oli ollut super kiva kaikkinensa.

Nojasin piha koivuun ja katselin kun kaverini laskivat iloisina mäkeä.

Painoin pään koivua vasten ja hymyilin olin niin onnellinen.

Tunsin oloni rakastetuksi.

Olin saanut olla erityinen yhden päivän.

Jokaisella on oikeus saada olla erityinen yhden kerran vuodessa.


bottom of page