top of page

Tuulahdus kesästä

Ilmat heittelee ja virukset jyllää. Mutta yksi asia on varma kevät on tuloillaan. Päivät ovat pidentyneet ja aurinko lämmittää jo oikeasti.

Viime viikonloppuna olimme käymässä Saksassa Kielissä. Meillä oli käyttämätön lahjakortti laivalle ja niin päätimme lähteä katsomaan mitä Saksa tarjoaa ihmisille. No maissa kävimme pyörähtämässä kaupungilla parisen tuntia. Juomassa kahvit ja syömässä jätskit. Ja niinkuin -muumitkin sanovat: "Meri ilma tekee hyvää". Ja niinhän se tekee. Koko viikon meidän talossa jyllännyt joku virus. Mutta nyt paistaa aurinko ja kaikki kääntyy lopulta parhain päin.

Yksi päivä selailin vanhoja video kansioita. Ja sieltä löytyi koko nainen retki, mistä en ole tehnyt videota. Tuumasta toimeen ja editoimaan. Loppu tulos tässä: Tuulahdus kesää. Ja sehän vasta lämmittääkin.

Hyvää viikonloppua juuri sinulle!


bottom of page