top of page

Hyvää juhannusta

No nysse o juhannus. Ja me ollaan Suomessa. Koti mökillä. Paikka missä on aina vain niin ihana olla. Meri, metsä ja lähellä oleva luonto tekee tästä paikasta yhden maailman parhaista. Täällä nukkuu paremmin, syö paremmin, saunoo paremmin ja nauraa paremmin. Yksinkertaisesti täällä on pikkusen parempi olla.  

Eilen illalla. Sain saunan jälkeen kokea mahtavan näyn. Merikotkan joka lensi mökin ohitse ja laskeutui vähän matkan päähän kuusen latvaan. Juoksin hakemaan kameraa js lähin hiippailemaan lähemmäksi, jotta saisin kuvan. Oli kyitenkin jo sen verran hämärää, että ilman jalustaa kuvista tuli tärähtäneitä. Mutta näky oli niin uljas ja mahtava. Se jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen kun kaksi merikotkaa levitti siipensä ja nousi kuusten latvoista lentoon. En ole vastaavaa koskaan nähnyt. Toivon että vielä tämän juhannuksen aikana saisin näistä uljaista linnuista edes yhden onnistuneen kuvan.  

Alku viikon olimme lapsuuden kodissani. Isoveljeni kanssa kävimme yksi ilta katselemassa josko niitä susia tai karhuja pääsis näkemään. No eihän niitä pahemmin vastaan tullut, mutta vanhat karhun paskat näky ja jotkut jäljetkin. Mutta kauneinta ehdottomasti oli niittyvillat ilta-auringossa. 

Tästä on hyvä jatkaa juhannusta kaikessa rauhassa maailman ihanimpien ihmisten lähellä. 

RAUHAISAA JUHANNUSTA


bottom of page