top of page

Uusia tuulia

Onneksi olkoon! :) Minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että sinut valittu bloggaajaksi Motivaatiomaanantain blogiyhteisöön.

Eräänä maanantai aamuna kello 06.20 istuessa bussissa. Sain lukea sähköpostista tällaisen viestin. Hymy levisi kasvoille ja päivä kirkastui heti. Enpä olisi osannut odottaa, että minut valitaan näin mahtavaan juttuun.

No mitä tapahtuu?

Alan siis 1.12.2017 kirjoittamaan myös toista blogia. Motivaatiomaanantai sivustolla.

Pääsen kirjoittamaan aiheesta mikä on minulle valtavan tärkeä. Jakaa positiivisuutta ja motivaatioita ihmisten arkeen. Sekä antamaan näitä samoja asioita itselleni. Kun kirjoitan se on itselleni terapiaa. Aivan kun kirjoittaisi itselleen ja juuri siksi nautinkin niin paljon tästä bloggaamisesta.

En tule lopettamaan RauhasiLuonto blogia. En missään nimessä. Luonto hommelit jatkuu ja yritän tänne kirjoitella nimeen omaan retkeilyyn ja luonnossa olemiseen liittyviä juttuja. Koska luonto on edelleen osa minua. Sekä hyvin tärkeä paikka hiljentyä ja kuunnella itseäni. Sieltähän sitä ammentaa omaan arkeen motivaatiota. Luonto tulee olemaan myös osana kirjoituksiani motivaatiomaanantain blogissa.

Matka on alussa. En tiedä mitä seuraavan kukkulan takaa avautuu,

mutta hyppään silti kelkkaan.

Ihan vain uteliaisuuden vuoksi.

Ehkä kelkka vie paikkaan,

mistä löytyy lisää ihmeteltävää elämään.

Hyppää sinäkin kyytiin.

Laita seurantaan:

@motivaatiomaanantai

Mukavaa viikonloppua!

#luonto #retkeily #erä #uusiatuulia #motivaatiomaanantai #rauhasiluonto

bottom of page