top of page

Kohti Haltia

Olen tässä jo jonkin aikaa maiskutellut ja miettinyt uutista, jonka sain kuulla reilu kuukausi sitten. Joillekin läheisille ihmisille olen sen jo kertonut, mutta itse olen sitä pohtinut ihan kaikessa rauhassa sen suuremmin siitä numeroa tehden. Olen halunnut asettaa palaset tähän palapeliin paikoilleen ennen kuin olen hihkunut onnesta tietäen millainen palapelistä tulee.

Vaimokin jo kysyi minulta, enkö minä aio kertoa tästä uutisesta mitään blogissani. Mutta en ollut valmis heti kertomaan. En ollut heti valmis riemuitsemaan ja nauttimaan täydestä sydämestä. Minun piti vähän maistella ja tuntea miltä se oikeasti maistuu suussa.

Ja tällä viikolla kun yksi aamu töihin lähdettäessä huomasin ensimmäiset kevään merkit tajusin, sen. Nyt on aika kääntää tämä sivu. Sivu kohti uusia seikkailuja.

Uutinen Minut valittiin mukaan Haltin valloitus 2018 retkelle. Matkan järjestää yritys Wild Adventures North. Ajankohta ensi heinäkuun lopulla. 7 päivää erämaassa. 100 kilometriä vaellusta tarkoituksena valloittaa Haltin huippu.

Lähden sinne kynä taskussa ja kaikki omistani kamerat kädessä. Lähden siis reissulle mukaan valokuvaajana, videoiden tuottajana ja blokkaajana. Kun minulle suotiin tällainen ainutlaatuinen mahdollisuus. Voisin lähteä sinne tekemään reissu videota ja blogi juttua. Tai sitten voin lähteä kertomaan tarinaa siitä mitä oikeasti on ”Haltin valloitus 2018”. Kumpi kuulostaa mielekkäämmältä?

Valitsen jälkimmäisen. Sehän tarkoittaa sitä, että lähden reissulle mukaan koko sydämelläni. Haluan tuottaa siis laadukasta materiaalia ja viihdyttävää katsottavaa. Jotta joku, joka katsoo tai lukee sitä saisi pienen kipinän retkeilystä ja lähtisi itsekkin nauttimaan luonnon kosketuksesta. Tämän Haltin valloitus 2018 teeman alla tulen myös päivittämään enemmän videoita YouTube kanavalleni. Matkasta kohti reissua. Varusteista, ravinnosta ja muusta aiheeseen liittyvästä. ja reissun jälkeen tietysti sitten ne viralliset videot koko vaelluksesta. Olen nyt niin mehuissani ja innoissani tästä, että tekisi mieli heti lähteä astelemaan kohti Haltin huippua.

Mutta täytyy tyytyä laittamaan Haltin häät kappale soimaan repeatille ja alkaa suunnittelemaan reissun yksityiskohtia. ”Kolmet sukat, yhdet alushousut, varahousut, kaksi t-paitaa, juomapullo, sipulin kuorintaveitsi, karhunrauta, uimalasit, kookospähkinöitä.....”

Tsekkaa matkan järjestäjän sivuilta lisää: Wild Adventures North

Videoita alkaa tulla jossain vaiheessa mun YouTube kanavalle: RauhasiLuonto


bottom of page