top of page

Kesäöiden taikaa

Kesälomareissu Suomeen ja Ruotsiin on takanapäin. Mahtavia hetkiä ja ihania tapaamisia. Jälleennäkemisen riemua, aurinkoa, vesisadetta, naurua ja iloa. Jos saan sanoa kolme parasta asiaa lomaltani ne on: Läheisten ihmisten tapaaminen, sauna ja kesäisen luonnon näkeminen hyvin läheltä.

Mökki merenrannalla, missä voit olla täydellisessä kosketuksessa luonnon kanssa. Mökin ympärillä olevat metsät kätkevät sisälleen jotain suurempaa. Voit vaistota sen kun astelet pientä metsätietä keskellä yötä yksiksesi. Silloin voit tuntea jonkin suuremman kosketuksen. Voit kokea jotain mikä saa sydämesi hypähtämään, kun seisot rantakivellä ja ylitsesi lentää ilmojen todellinen kuningas kaksi metrisillä siivillään ja laskeutuu metsänreunan kuuseen istumaan. Kun kerran näet merikotkan. Haluat nähdä sen aina yhä uudelleen.

Juhannuspäivänä talitintin poikaset aloittivat lentoharjoitukset meidän mökin ympäristössä. Kuinka mahtavaa on saada seurata tällaista näytelmää aivan aitio paikalta.

Kun kesäiltana istahdat saunan lauteille ja eteesi aukeaa kaunis merimaisema. Heität löylyä kiukaalle ja nautit hetkestäsi täysin siemauksin. Silloin voit tuntea sen, että et kaipaa enää mitään muuta. Sillä siinä hetkessä sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Kuvat puhuvat puolestaan. Ihanaa kesän jatkoa sinulle.


bottom of page