top of page

Lupaukset vuodelle 2019

Lupasinko mitään viime vuonna? En todellakaan muista. Mutta jos niin tein oli se jotakin liipalaapaa taas vaihteeksi. Lupailen aina jotain, että liikun enemmän, syön terveellisemmin tai että stressaavan vähemmän. Toisin sanoen ihan turhia lupauksia. Parempi olla tekemättä sellaisia. Parastahan olisi luvata suoraan, että lopetan sokerin syönnin kokonaan. Tai että juoksen maratonin ensi kesänä alle neljään tuntiin. Silloin olisi oikeasti luvannut jotain, mitä voisi kutsua jo lupaukseksi. No. Minä kun olen tämmöinen kermajuustoa poskeen tunkeva lättäjalka, en ihan heti uskalla luopua "sokerilimpparista". Jos asfaltilla alan hentoisia jalkapohjiani kuluttamaan tietää se useiden kuukausia sairaslomaa tulehtuneista lättäjaloista. En siis lähde tällaiseen pelleilyyn.

Numero 1 EI PUTKAAN

Sen sijaan lupaan itselleni mieluisalla tavalla. Minähän rakastan luontoa ja seikkailuja sen parissa, kuten kuvasta näkyy. Lättäjalkani on suoraan suunniteltu kivikkoisille poluille, missä tarvitaan tasapainoa. Kun astun koko jalkapohjalla yhteen kohtaan polulla. Ei siitä ihan heti horjahdeta. Se hyvä puoli on kun omistaa lättäjalat. Metsissä ja tuntureilla ryynääminen ei muutenkaan ole niin justiinsa. Kunhan kävelee siihen suuntaan, niin hyvä tulee. Siinä voi vähän koikkelehtia sieltä suun täältä. Toisin kun jalkakäytävillä. Menon täytyy olla viivasuoraa ja päämäärä tietoista. Jos ei ole. Sinut haetaan putkaan tai mielisairaalaan. Lupaan siis tänä vuonna olla menemättä putkaan. Se on siis ihan numero ykkönen. Sitten kakkosena lupaan mennä luontoon sitäkin enemmän ja kolmantena teen jonkin vähän isomman seikkailun. En vielä tiedä oikein minkä, mutta ideoita kyllä olisi mietintä myssyssä useampiakin. Pitää alkaa suunnitelmaan. Olisiko sinulla ideoita minun vuoden 2019 seikkailulle? Jos on. Niin kerro ihmeessä. Tiedä vaikka juuri se olisi se "the seikkailu"

Lupaukset:

1. Olla menemättä putkaan.

2. Mennä luontoon sitäkin enemmän. (siis mennä enemmän luontoon kun putkaan).

3. Jokin vähän isompi seikkailu.

Vuoden 2018 koostevideo


bottom of page