top of page

Valonkantaja


Käytä valoasi

Tunnetko sinä yhtään valonkantajaa? Onko elämäsi varrella tullut vastaan joku, jonka sydän on täyttä kultaa? Minä olen törmännyt sellaisiin ihmisiin. Uskon myös useiden eläimien olevan valonkantajia, koska niitäkin on minun elämässä vastaan tullut.

Valo tuo lämpöä ja lohtua. Valo antaa turvaa. Valo on hyväksi meille ihmisille. Nyt valon määrä päivä päivältä vain lisääntyy ja sekös vasta luonnossa liikkujalle maistuukin.

Uskon myös vahvasti siihen, että me kaikki ihmiset kannamme sisällämme valoa. "Ei kenkään ole paha ihminen, vaan toinen on heikompi toista. Paljon hyvää on rinnassa jokaisen, vaikk´ ei aina esille loista". Sepitti Eino Leino aikanaan.

Kannamme sisällämme valoa, vaikka emme sitä aina edes itse tajua. Mutta välillä se pilkahtaa meistä esiin ja annamme kanssa kulkijoille aihetta hymyyn. Emme välttämättä tiedosta mitä hyvää teimme. Mutta niin kuitenkin tapahtui. Sinä olet valonkantaja! Käytä siis valoasi ja valaise maailmaa. Älä anna minkään tukahduttaa soihtuasi, vaan ole juuri se mikä olet ja nauti kaikesta.


bottom of page