top of page

Mikä ihmeen ihminen sinä olet?

Mikä elementti sinä olet? Vesi, puu, tuli, maa vai metalli? 

Mistä näistä on sydämesi tehty? Mihin tunnet eniten vetoa? Mieti tarkkaan, mitä intuitiosi sanoo? Sano se sitten itsellesi ääneen. 


Tein jotain testejä netistä, että mikä elementti minä olisin. Mutta nämä testit on vähän tämmöisiä suuntaan antavia. Niiden perusteella on vaikea sanoa mikä elementti kuvaisi parhaiten sinua. Minä itse luotan intuitioon. Minussa on kahta elementtiä todella paljon. Maata ja Puuta.Olen miettinyt jo pitkään kumpi olisin enemmän. Toisinaan tunnen olevani enemmän maata. Toisinaan taas puuta. Molempiin tunnen suurta vetovoimaa. Mutta ehkä olen kuitenkin enemmän puu kuin maa.


Nämä elementti hommat on todella vanhoja juttuja. Lue lisää niistä täältä wikipediasta.


Puu


Puuta kohtaan minulla on suuri rakkaus side. Siinä on jotain sellaista mikä vetää puoleensa. Koko elämäni olen tuntenut puuta kohtaan jotain, mitä on vaikea selittää. Sanon sen olevan rakkaus suhde, koska se kuvastaa sitä parhaiten. Pidän puun tuoksusta ehkä eniten maailmassa. Puuta on miellyttävää katsella kun se seisoo metsässä, tai vaikka siitä tehtyä tuolia tuvan nurkassa. Joku siinä myös rauhoittaa. Puulla on sellainen voima, mitä emme voi ymmärtää. Voimme vaan tuntea sen. Jos haluamme.


Puulla on ihan oikeasti sydän.

Se myös jatkaa elämistään, vaikka se kaadetaan. 


Olen innostunut tekemään puusta kaikenlaista. Olen veistellyt enimmäkseen kuksia ja lusikoita. Lisäksi minulla on meneillään yksi projekti, minkä tulette näkemään jossain vaiheessa. Siitä tulee oikeasti aivan mahtava.

Istun usein vessanpöntöllä veistellen kuksaa, tai jotain lusikkaa. En istu tarpeillani, vaikka pöntöllä istunkin. Kansi on visusti kiinni ja housut kunnolla jalassa. Meillä ei siis ole puuverstasta ja ulkona on aika kylmä ollut nyt viime aikoina. Vessa on oikein hyvä paikka veistellä. Kun istun ja veistelen olen täysin omissa maailmoissani. Monesti kun illalla viimeisenä istuskelen ja pyörittelen kuksakoukulla reikää isommaksi uuteen kuksaan. Säpsähdän jossain vaiheessa takaisin todellisuuteen. Huomaan kellon käyneen verkkaisesti. Ilta on vaihtunut jo yön puolelle. On aika hyvästellä puut ja painua pehkuihin. 


Puuta puhelimeen


Tilasin Suomesta puhelimeeni suojakuoren. Olen ehkä maailman tyytyväisin. Nämä on todella hienot. Kuoren takaosa on tehty ihan oikeasta visa koivusta. Se tuoksuu myös koivulta. Minun on ihan pakko aina välistä nuuhkaista sen pintaa. Eli juuri minun näköiset kuoret. Tämä ei ole maksettua mainos sisältöä. Sanon tämän, koska olen oikeasti todella tyytyväinen. Jos haluat tietää mistä ostin nämä kuoret niin kysy ihmeessä.

bottom of page